Cocktail Mixing kit 3dl, Tending box

Alessi

Een speciale set ontworpen voor het bereiden van cocktails: een shaker, een zeef en een cocktail jigger. Ontworpen door Giulio Iacchetti, op advies van Oscar Quagliarini, opgedragen aan deskundige mixologen, om hun bereidingen te perfectioneren dankzij gebruiksvoorwerpen met een innovatief en professioneel ontwerp, en voor alle amateurs die zekerheid en gebruiksgemak zoeken.

Kleur: Inox
Ref: 58727
€ 179
Gratis verzending vanaf
€ 50

Alessi

Alessi: dat staat synoniem voor design, originaliteit en functionaliteit.

Al sinds zijn oprichting wordt er aandacht besteed aan het vervaardigen van kwaliteitsvolle objecten met het oog op een artisanale afwerking. Ieder product brengt emotie teweeg, laat je verrassen en biedt je een andere kijk op een alledaags artikel. Dit alles wordt succesvol verkregen door het creatief omgaan met talloze materialen: porselein, glas, hout, kunststof, … Je bent ondertussen wellicht bekend met de reeks ‘Anna’ of je herkent de mannetjes uit de ‘Girotondo’ reeks direct! Alessi vernieuwt en blijft terzelfdertijd loyaal aan zijn klassiekers. Het Italiaanse merk bestaat nu bijna een eeuw en is tot op heden uitgegroeid tot een waar icoon die ondertussen de hele wereld veroverd heeft!   

Meer van Alessi
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het