Ume Pedal bin 4l

Zone Denmark

De pedaalemmer uit de badkamerserie Ume is verkrijgbaar in elegante kleuren. De uitneembare en ruime binnenemmer met een inhoud van 4 liter heeft een ingenieus detail, waardoor je de vuilniszak eenvoudig kunt installeren zonder dat deze vast komt te zitten en van buitenaf onzichtbaar blijft.

Het assortiment badkameraccessoires van Ume is delicaat, zacht en aangenaam. Het ontwerperstrio VE2 staat achter dit assortiment dat een uiterst verenigde en harmonieuze omgeving creëert, zowel voor de ogen als voor de handen. In het Japans betekent Ume pruimenboom. Een symbool van elegantie, geduld en kracht. Het assortiment is geïnspireerd op de U, de eerste letter van de naam, die het een persoonlijkheid geeft die zowel klassiek als modern is met verfijnde en functionele details. Zo heeft de zeepdispenser een lange tuit voor een optimale pompwerking. De toiletborstel is voorzien van een handige binnenbak waarmee je overtollig water eenvoudig kunt verwijderen. De borstel heeft een handige lengte en schuift gemakkelijk op zijn plaats in de container. De elegante pedaalemmer is even hoog als de toiletborstel.

  • Inhoud: 4l.
  • Hoogte: 22 cm. Diameter: 19,5 cm.
Kleur: Taupe
Ref: 58722
€ 74.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Zone Denmark

Zone Denmark interpreteert de huidige trends in nauwe samenspraak met innovatieve Deense ontwerpersHet resultaat is functioneel woondesign dat conventies uitdaagt, nieuwsgierigheid opwekt en het leven elke dag een beetje mooier maakt. De uitstraling is eerlijk en minimalistisch, de materialen zijn mooi en de producten zijn vernieuwend. Om deze redenen blijft Zone Denmark designprijzen winnen. "Onze echte motivatie zijn echter designliefhebbers over de hele wereld die onze passie voor het eenvoudige en het positieve delen."

Meer van Zone Denmark
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het