Belgian waffle plates voor Contactgrill

Greenpan

Met deze uitneembare wafelplaten verander jij je contactgrill in no time in een wafelijzer! Geniet van authentieke Belgische wafels zoals ze echt horen te smaken! Deze wafelplaten met gezonde, PFAS-vrije keramische antikleeflaag zijn speciaal ontworpen voor de GreenPan contactgrill.

  • PFAS free Thermolon volt Cermaic Non-Stick
Kleur: Zwart
Ref: 58625
€ 69.9
Gratis verzending vanaf
€ 50

Greenpan

Het jonge Belgische Greenpan ontstond in 2007, toen twee jeugdvrienden ontdekten dat er bij de productie van traditionele antikleeflagen PFOA vrijkomt. Hun missie was om een alternatief te bieden die gezond doch uitstekend functioneel is. Zo ontstond de eerste keramische antikleeflaag met de naam Thermolon. Tot op heden blijft Greenpan investeren in onderzoek om hun Thermolon antikleeflaag nóg beter, nog sterker en duurzamer te maken!

Waarom kiezen voor Greenpan?

  • Energiebesparende basis ‘Magneto’ die voor een hoger rendement zorgen op inductievuren. De basis is tevens geschikt voor alle vuren!
  • Scratch guard: een maximale krasbestendigheid dankzij een innovatieve en versterkte oppervlakte
  • Snelle en gelijkmatige warmteverdeling dankzij de dikke geanodiseerde body
  • Harde en duurzame buitenzijde voor een maximale krasbestendigheid
  • Duurzame roestvrijstalen greep die tevens ovenvast is
Meer van Greenpan
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het