aGO II FABRIC bluetooth speaker

Kreafunk

We hebben onze bestseller, aGO, verder ontwikkeld met een verbeterd en verfijnd geluid. Het geluid is formidabel ondanks het relatief kleine formaat. Met zijn ronde vormen en stijlvol design is de aGO II stoffen speaker een voor de hand liggende keuze die mooi in huis zal passen. Hang hem aan een haak, of steek hem in je zak en neem hem mee voor onderweg. De weerstand tegen waterspatten maakt het perfect om mee te nemen naar het strand of voor gebruik in de badkamer.

Met de mogelijkheid om twee luidsprekers aan te sluiten om muziek in Stereo Play te krijgen, volgt het feest, waar je ook bent. Het textiele front is een zacht gerecycled textiel gemaakt van 98% plastic flessen van Gabriel®. Het geeft de speaker een mooie en onderscheidende uitstraling.

  • Met tot 25 uur speeltijd hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van een oplader onderweg. En als je thuis bent, laadt hij in slechts 2-3 uur op.
  • aGO II Fabric is ontworpen om waterbestendig te zijn (IPX5). Je kunt de speaker dus meenemen naar de badkamer.
  • Tot 25 uur speeltijd
  • Oplaadtijd: 2-3 uur (USB)
  • 6W digitale versterker
  • Stereo Play (TWS)
  • Waterbestendig (IPX5 = Beschermt tegen waterstralen)
Kleur: Dusty Green
Ref: 58446
€ 54.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Kreafunk

Luidsprekers en eenvoudige technologie voor alle momenten

Kreafunk is een Deens design- en lifestyleproduct dat perfect in je interieur past. We letten op de esthetische details, goede kwaliteit zonder dat het een kwart boerderij hoeft te kosten en we zorgen er altijd voor dat onze producten eenvoudig te bedienen zijn.

P.S. al onze producten zullen voortaan gemaakt zijn van 99% gerecycled plastic.

Meer van Kreafunk
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het