Pie Bird 'Hedwig'

Le Creuset

De Hedwig™ Pie Bird, een model van Harry’s sneeuwuil, ziet er elegant uit en is extreem handig. Haar reliëfveerdetail, intelligente ogen en zwarte snavel maken de pie bird net zo bijzonder als Hedwig. De holle pie bird laat stoom uit de vulling ontsnappen terwijl deze kookt, zodat de inhoud niet overkookt. Tegelijkertijd voeren de bogen aan de onderkant overtollig vocht af om te voorkomen dat de korst zompig wordt. De Hedwig™ Pie Bird is gemaakt van hoogwaardig aardewerk en afgewerkt met een barstbestendig wit glazuur. Ze is vaatwasserbestendig en is een handige aanvulling op iedere tovenaarskeuken.

  • Limited edition van Le Creuset en Harry Potter (Warner Bros)
Kleur: Wit
Ref: 55705
€ 25
Gratis verzending vanaf
€ 50

Le Creuset

Het begon allemaal met een ontmoeting tussen 2 Belgen: Armand Desaegher, een expert in het vervaardigen van gietijzer en Octave Aubecq, een echt vakman in email. Ze besluiten om hun know-how en vaardigheden te bundelen en een bedrijf op te richten die zich specialiseert in het produceren van geëmailleerde producten. In 1925 verhuist het bedrijf, genaamd Le Creuset, naar het Franse Aisne. 1935-1945: het bedrijf moet uit noodzaak sluiten ten gevolge van de oorlog. Na deze moeilijke periode wijdt Le Creuset zich toe aan innovatie en aantrekkelijkheid: het ontstaan van nieuwe kleuren en modellen zoals onder andere de ‘Doufeu’ werden een feit! In de 20e eeuw en 21e eeuw kende het bedrijf een forse groei en richtte zijn peilen op de internationale markt, zo werden er verschillende dochterondernemingen opgebouwd in onder andere de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, ... Le Creuset is nu overal ter wereld te vinden! Verder werd het kleurenpalet en het assortiment braadpannen gestaag uitgebreid om perfect aan de vraag van de klant te voldoen. Het Franse bedrijf introduceerde bovendien een gamma aan geëmailleerd staal, aardewerk en geanodiseerd aluminium: de Forgées reeks. Tijdloos, zowel in design als in kwaliteit, origineel (de productie wordt met de hand gecontroleerd en gebeurd immers nog altijd in de oorspronkelijke fabriek in Aisne!) en kleurrijk zijn maar enkele van de vele waarden die Le Creuset representeert!

Meer van Le Creuset
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het