Braadpan rond Quidditch signature

Le Creuset

Win het populairste spel in de keuken door deze speciale ronde stoofpan in geëmailleerd gietijzer in huis te halen. De Quidditch™ Signature Ronde Stoofpan in Geëmailleerd Gietijzer is afgewerkt in Le Creuset’s Marseille Blauw en is een ode aan de favoriete sport van de tovenaarswereld. Het deksel is versierd met een dimensionale, massief koperen Gouden Snaai-knop, die de drie doelringen van Zwerkbal als reliëf heeft. De Quidditch™ Stoofpan in Geëmailleerd Gietijzer is vakkundig gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. Het op zwerkbal geïnspireerde ontwerp zorgt voor de beste warmteverdeling en houdt de magische smaken in de pan. Van het fornuis tot de oven en de eettafel: deze iconische stoofpan van Le Creuset is ideaal voor het verwennen van zowel Jagers als Zoekers en Wachters.

  • Limited edition van Le Creuset en Harry Potter (Warner Bros)
  • 20cm
Kleur: Marseille
Ref: 55702
€ 299
Gratis verzending vanaf
€ 50

Le Creuset

Het begon allemaal met een ontmoeting tussen 2 Belgen: Armand Desaegher, een expert in het vervaardigen van gietijzer en Octave Aubecq, een echt vakman in email. Ze besluiten om hun know-how en vaardigheden te bundelen en een bedrijf op te richten die zich specialiseert in het produceren van geëmailleerde producten. In 1925 verhuist het bedrijf, genaamd Le Creuset, naar het Franse Aisne. 1935-1945: het bedrijf moet uit noodzaak sluiten ten gevolge van de oorlog. Na deze moeilijke periode wijdt Le Creuset zich toe aan innovatie en aantrekkelijkheid: het ontstaan van nieuwe kleuren en modellen zoals onder andere de ‘Doufeu’ werden een feit! In de 20e eeuw en 21e eeuw kende het bedrijf een forse groei en richtte zijn peilen op de internationale markt, zo werden er verschillende dochterondernemingen opgebouwd in onder andere de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, ... Le Creuset is nu overal ter wereld te vinden! Verder werd het kleurenpalet en het assortiment braadpannen gestaag uitgebreid om perfect aan de vraag van de klant te voldoen. Het Franse bedrijf introduceerde bovendien een gamma aan geëmailleerd staal, aardewerk en geanodiseerd aluminium: de Forgées reeks. Tijdloos, zowel in design als in kwaliteit, origineel (de productie wordt met de hand gecontroleerd en gebeurd immers nog altijd in de oorspronkelijke fabriek in Aisne!) en kleurrijk zijn maar enkele van de vele waarden die Le Creuset representeert!

Meer van Le Creuset
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het