Pillar candle 7x25cm

Ester&Erik

Deens geproduceerde blokkaars met sublieme brandduur

De blokkaarsen van Ester & Erik worden geproduceerd in een groot kleurenpalet van 84 kleuren waardoor de kaarsen passen en bij elke gelegenheid gebruikt kunnen worden. Een Ester & Erik blokkaars is gemaakt van 100% geraffineerde kwaliteit paraffine. Al hun lonten zijn gemaakt van de beste katoenkwaliteit en zorgvuldig aangepast aan de afmeting van de blokkaars. De blokkaarsen worden vervaardigd met behulp van zogenaamde koude compressie. Dit houdt in dat de paraffine onder een druk van twee ton wordt samengeperst. De hoge druk resulteert in een ongeëvenaarde brandtijd en kwaliteit. Daarom is het extra belangrijk om een kaarsendover te gebruiken om het licht uit te doen zodat de lont intact blijft en de brandduur behouden blijft.

Kleur: Cream
Ref: 55676
€ 18
Gratis verzending vanaf
€ 50

Ester&Erik

Bij Ester&Erik weet men dat kaarslicht sfeer creëert op ieder moment en in iedere ruimte. In 1987 startte het echtpaar Ester en Erik Møller het kleine bedrijf Ester&Erik op, en spitste zich toe op het vervaardigen van elegante en kwaliteitsvolle kaarsen. Tot op heden levert het kleine familiebedrijfje  kwalitatieve en verfijnde kaarsen af in exclusieve interieurwinkels en bloemisten over de hele wereld!  

Meer van Ester&Erik
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het