Alessandro M.

Alessi

Ontwerp zelfportret gemaakt door Alessandro Mendini, de Alessandro M. kurkentrekker keert terug naar de Color Tales-collectie, nieuw gekleed met een reeks iriserende jurken, een eerbetoon aan het chromatische onderzoek van de auteur. Opgedragen aan de verzamelaars van Alessandro Mendini en zijn transformerende kurkentrekkers, en voor degenen die een goede wijn willen ontkurken met een instrument dat functie en emotie combineert.

Kleur: Light Blue
Ref: 55493
€ 49
Gratis verzending vanaf
€ 50

Alessi

Alessi: dat staat synoniem voor design, originaliteit en functionaliteit.

Al sinds zijn oprichting wordt er aandacht besteed aan het vervaardigen van kwaliteitsvolle objecten met het oog op een artisanale afwerking. Ieder product brengt emotie teweeg, laat je verrassen en biedt je een andere kijk op een alledaags artikel. Dit alles wordt succesvol verkregen door het creatief omgaan met talloze materialen: porselein, glas, hout, kunststof, … Je bent ondertussen wellicht bekend met de reeks ‘Anna’ of je herkent de mannetjes uit de ‘Girotondo’ reeks direct! Alessi vernieuwt en blijft terzelfdertijd loyaal aan zijn klassiekers. Het Italiaanse merk bestaat nu bijna een eeuw en is tot op heden uitgegroeid tot een waar icoon die ondertussen de hele wereld veroverd heeft!   

Meer van Alessi
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het