Felix Rix FB Web bag Wiener Werkstaette

Loqi

Pop roze. Lijnen en zigzaglijnen. Word verliefd op de gerecyclede draagtas van Felice Rix. Grote vrouwelijke kunstenaars zoals Felice Rix beïnvloedden de stijl van de Wiener Werkstaette / Vienna Succession met fantastische stofpatronen en expressief keramiek. Werkt op alle gebieden van kunst en ambacht door een gemeenschap van ambachtslieden, kunstenaars en ontwerpers opgericht in Wenen 1897. Om precies te zijn, meer dan 180 vrouwelijke kunstenaars. Laten we de diversiteit van kunst vieren met dit stoffenpatroon Gespinnst / Web © MAK Museum / Kristina Wissik

Felice Rix studeerde aan de Wiener Werkstaette bij Josef Hoffmann. Het doel van de Werkstätte was om toegepaste kunst te vernieuwen en het leven te verfraaien met alledaagse voorwerpen ontworpen door kunstenaars. Felice was een invloedrijke figuur in de Japanse moderne kunstscene nadat ze zich in Kyoto had gevestigd met haar Japanse echtgenoot, architect Isaburo Ueno. De Oostenrijkse textiel- en behangontwerper werd een invloedrijke figuur in de Japanse moderne kunstscene.

 • Ik weeg 56 gram
 • Ik kan tot 20 kg dragen
 • Mijn maat: 50 x 42 cm
 • Ik heb een ritssluiting
 • Ik heb een handvat
 • Ik ben waterbestendig
 • Ik ben gemaakt van polyester
 • Ik ben STANDARD 100 door OEKO-TEX gecertificeerd
 • Ik ben gemaakt van 100% gerecycled taft door GREEN CIRCLE® gecertificeerd.
 • Ik ben gemaakt met waterloos printen.
 • Ik ben duurzaam.
 • LOQI is door Planetly CO2-neutraal gecertificeerd.
Kleur: Paars
Ref: 55196
€ 14.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Loqi

Bij LOQI werken we samen met artiesten van over de hele wereld om je een breed scala van de meest originele tasontwerpen mogelijk te maken. We hebben de bergen van Roemenië beklommen. Struikelde door de straten van Tokio. Verdwaald in Londen en zoemde in Berlijn. We doen er alles aan om een ​​LOQI-artiest op te sporen. Onze producten zijn ook net als jij en ik: ze zien er geweldig uit, zijn slim en betrouwbaar.

Waarom: we streven er niet alleen naar om hoogwaardig, milieuvriendelijk en betaalbaar te zijn, we willen dat onze tassen mensen uit de meest verschillende hoeken van het spectrum aanspreken. Hoe meer mensen onze tassen leuk vinden, hoe meer mensen hergebruiken, hoe beter we morgen allemaal zullen zijn.

LOQI vertrouwt op de waarde van kunst en cultuur. Van het Louvre tot de TATE, het Guggenheim tot het Getty. Van Murakami tot Malevich. We hebben 300 van 's werelds mooiste kunstwerken uit 's werelds beste musea. Je kunt bijna overal op deze kleine planeet een LOQI vinden. Eindelijk is er genoeg kunst om rond te gaan!

Laat LOQI het ticket van uw merk zijn om ver te reizen en wijd te reizen - wij maken tassen op maat met een milieuvriendelijke boodschap. Daar was het rendez-vous met La Biennale Paris. Een ontmoeting met Art Miami. Iets organisch dat gebeurde met OEKO-TEX. En een volledige affaire met Vanity Fair. Stel uw merk bloot aan nieuwe ervaringen. Laat het zich uiten op exotische locaties. Vind zijn houvast in verre landen. En nieuwe vrienden maken. Het is een geweldige manier om je stempel te drukken.

Meer van Loqi
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het