SUN Zonnebril #D +0.00

IZIPIZI

Een verkenning van de hemelse weg, geleid door nieuwsgierigheid en grenzeloze verbeeldingskracht, bronnen van oneindige inspiratie en creativiteit die IZIPIZI zo dierbaar zijn.

Met een chromatisch universum onder invloed van de kosmos en veelzijdige monturen, het mengen van matte en glanzende materialen, nodigt OUTER SPACE je uit om te ontsnappen: voeten op de grond, je hoofd in de sterren en een dromerig hart. Bewegend en organisch, het speelt met licht en kleur met dynamische gradaties, zoals de rotatie van de sterren.

  • Optimale bescherming met onze 100% UV categorie 3 lenzen.
  • Dankzij hun originele en trendy ontwerp, hun flexibele pootjes of hun rubberen gevoel, combineert de SUN-collectie met succes kwaliteit, stijl, comfort en lichtheid.
  • SUN zonnebril: dit is de fashion musthave waar de IZIPIZI community gek op is!

  • Dit model voldoet aan de Europese normen voor voorgemonteerde glazen (NF EN 14139) en internationale normen voor zonwerende glazen (ISO 12312-1).
  • IZIPIZI collectie OUTER SPACE
Kleur: Moonlight
Ref: 55172
€ 40
Gratis verzending vanaf
€ 50

IZIPIZI

Meer van IZIPIZI
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het