Umage

UMAGE is een Deens woord dat 'inspanningen' betekent en dat is wat we elke dag willen doen. UMAGE is waar prachtig Deens design samenkomt met betaalbaarheid, hoogwaardige materialen en oprechte zorg voor het milieu.

Bij UMAGE combineren we esthetiek, eenvoud en functionaliteit en doordrenken we het met doordacht vakmanschap en zorg voor het milieu. Het resultaat zijn prachtige ontwerpen met een duurzaam randje. Onze ontwerpen zijn plat verpakt in stijlvolle dozen, om de wereldwijde logistiek te optimaliseren en onze ontwerpen toegankelijker en betaalbaarder te maken. In het proces minimaliseren we de CO2-voetafdruk op onze planeet en maximaliseren we onze ethische inzet voor verantwoordelijkheid voor het milieu.

De natuur creëert een gevoel van gemak, een gevoel van rust en herbergt kleurenpaletten, vormen en patronen die goddelijk zijn. We willen dit gevoel bij je thuis brengen door stevige natuurlijke materialen, verfijnde vormen en kleuren te combineren met onze ideeën van Urban living.

Ontwerpen met meer dan één functie in het achterhoofd is een duurzame mentaliteit, omdat het het aantal producten dat u moet kopen, vermindert om een ​​complete setting voor uw ruimte te krijgen. De meeste van onze lampenkappen zijn flexibel en kunnen worden gebruikt als hanglampen, staande lampen, tafellampen en wandlampen, met behulp van onze verschillende standaard verlichtingsuitbreidingen. Het leven verandert in de loop van de tijd als we verhuizen, opnieuw inrichten of leden aan het gezin toevoegen. De flexibiliteit verbetert het gebruik van de lampenkappen in nieuwe instellingen, passend bij nieuwe behoeften en zorgt ervoor dat u niet elke keer nieuwe lampen hoeft aan te schaffen.

HERBRUIKBARE VERPAKKING

Bij de meeste van onze verlichtingsartikelen krijg je bij de aankoop van je nieuwe lamp een opbergdoos voor op de plank. Hoe het werkt: wanneer je nieuwe product uit de doos komt, kun je de doos houden en deze opnieuw gebruiken als opbergdoos voor je kleine spulletjes en op de plank of bovenaan je kast plaatsen - de verpakking voor jou hergebruiken en het milieu.

Al het schuim en plastic in onze verpakkingen zijn vervangen door een milieuvriendelijk materiaal om plastic afval te minimaliseren bij de aankoop van een UMAGE-ontwerp. Onze ontwerpen zijn dus niet alleen plat verpakt om de wereldwijde logistiek en de ecologische voetafdruk te optimaliseren, maar we zorgen er ook voor dat u geen tonnen verpakkingsmateriaal hoeft weg te gooien dat net zo goed kan worden hergebruikt voor iets nieuws.

Toon alle merken

Onze producten van Umage

Umage

Sorteren op: NieuwPrijs
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het