Nachtmann

"In 2019 vierde Nachtmann haar 185ste verjaardagBij Nachtmann vormt ons verleden ons heden en ons heden onze toekomst. Van vorige generaties tot de volgende generatie, we respecteren vakmanschap en we genieten van creativiteitVan klassiek tot geavanceerd, van speciale dagen tot alledaags, wij bieden meer dan 185 jaar kristalglaswerk dat geschikt is voor de gelegenheid.

HET BESTE VAN MADE IN GERMANY. Met respect voor ons verleden geven we actief vorm aan onze toekomst. Met een ambachtelijk erfgoed dat 185 jaar teruggaat, zijn we baanbrekend op het gebied van milieutechnologie in een van de modernste fabrieken van Europa. Hier combineren we volgens de beste Duitse traditie vakmanschap met strenge kwaliteitscontrole, nieuwe technologie en een passie voor perfectie.

Als weerspiegeling van onze langdurige toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijke bedrijfsvoering, hebben we onze DIN ISO 14001-certificering in 2010 vernieuwd. Dit bevestigt onze introductie van toonaangevende milieubeheerpraktijken sinds 2001."

Toon alle merken

Onze producten van Nachtmann

Nachtmann

Sorteren op: NieuwPrijs
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het