Kitchen Aid

Een iconisch design die doorheen de jaren nagenoeg hetzelfde gebleven is, prestaties die uitermate krachtig zijn en ieder karwei in de keuken aankunnen, kwaliteit en vakmanschap waar u op kan vertrouwen. Het Amerikaanse KitchenAid is er voor de professionele expert én voor de beginnende kok! Ieder apparaat is ontstaan dankzij een samenwerking met professionele chefs, en nét daarom staat KitchenAid garant voor hoogstaand kwaliteit en fraai design. Een uitgebreid assortiment aan zowel kleine als grote huishoudapparaten, elk verkrijgbaar in diverse kleuren helpen je bij iedere taak in de keuken.

De eerste staande mixer kende zijn geboorte in 1919. De vrouw van één van de bedrijfsleiders toendertijd noemde de mixer ‘het beste keukenhulpje (kitchen aid in het Engels) dat ik ooit gehad heb’, en zo werd de naam officieel geïntroduceerd! In 1936 kreeg de KitchenAid mixer een nieuw ontwerp, wat nog tot vandaag het design is van de hedendaagse mixer. 1994: de mixer is vanaf nu verkrijgbaar in talloze kleuren: van het iconische keizerrood tot een fris appelgroen en het vrolijke pastelgeel. Voor ieder wat wils dus! Enkele jaren later, in 2013, kreeg de Artisan- reeks kreeg een gestage uitbreiding: de broodrooster, draadloze staafmixer en waterkoker komen op de markt. 2 Jaar later zorgt KitchenAid voor een ware revolutie met de alleskunner: de Cookprocessor. Tevens gevormd met het iconische design van het merk veroverd hij stilaan de markt. Stomen, hakken, koken, mengen, … de Cookprocessor helpt u graag bij talloze bereidingswijzen voor een brede waaier aan gerechten!

Kortom, KitchenAid garandeert u innovatie, een smaakvol en uniek design én uitmuntende kwaliteit!

Toon alle merken

Onze producten van Kitchen Aid

Kitchen Aid

Sorteren op: NieuwPrijs
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het