Ik heb nog nooit - Meidenavond

Hygge Games

Ik heb nog nooit... is een gek, grappig en absoluut gezellig spel dat rare anekdotes, gênante situaties en spannende geheimen zal onthullen over jou en je vriendinnen. Het spel bevat meer dan 200 onverwachte, smeuïge en verbazingwekkende ontboezemingen en is een geweldige manier om nieuwe en oude vrienden beter te leren kennen.

Gegarandeerd een avond vol plezier. Fascinerende verhalen en spannende geheimen!

De regels zijn simpel! Alles wat je nodig hebt is een groep vriendinnen en wat wijn, een cocktail of ander lekkers. De eerste speler pakt een kaartje en leest de vraag op beginnend met "Ik heb nog nooit...". Bijvoorbeeld: "Ik heb nog nooit een relatie beëindigd met een sms of appje." Als antwoord moet iedereen die op wel deze manier een punt achter de relatie heeft gezet een slok van hun drankje nemen. Het spel kan tevens gespeeld worden door munten te gebruiken, punten toe te kennen of de spelers houden simpelweg de kaart in de lucht die aangeeft of ze het ooit of nooit hebben gedaan.

  • 14+
Ref: 53069
€ 19.95
Livraison gratuite dès
€ 50

Hygge Games

Plus de Hygge Games
Afin de vous proposer le meilleur service possible, ce site Web utilise les « cookies ». En surfant sur ce site Web, vous consentez à la transmission de tels fichiers à votre ordinateur.Je comprends